Cazare

Dormitor 5

 

   Imbinand intr-un mod armonios modernul cu rusticul, pensiunea dispune de cazare confortabila totalizand in prezent 10 camere dispuse in cele doua corpuri de cladiri A si B, dotate cu bai cu apa calda si rece, incalzire centrala, incalzire clasica cu lemne asigurata de seminee rustice, TV, terase si, in afara dormitoarelor propriu-zise, living, loc de servit masa, bucatarie complet utilata

 

Corpul A se compune din :
– 3 dormitoare deservite de o baie centrala. Doua din aceste dormitoare ( cele cu iesire pe balcon ) au un pat matrimonial si un pat de o persoana. Al treilea dormitor are pat matrimonial si un pat de o persoana suprapus.
– mansarda are baie proprie si are 3 paturi matrimoniale si 3 paturi simple. Toate camerele au televizoare ( TV 1, TV2 + al 3-lea program ce se alege de comun acord din DIGI.). Capacitate de cazare maxima corp A = 3 + 3 + 3 + 9 mansarda = 18 pers.

 

sala de mese

 

Corpul B este dispus pe 2 nivele + mansarda. Pe fiecare nivel sunt cate doua camere cu baie proprie. Camerele au un pat matrimonial si un pat simplu. Toate camerele au televizoare.

Capacitate maxima de cazare corp B = 6 x 3 = 18 pers.
Capacitate maxima totala = 36 pers.